Skip to content

Treinmachinist goedervervoer

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamRail Force One

Functieomschrijving


Ben je een starter of op zoek naar een carrièreswitch? Houd je van afwisseling? Wij bieden jou een leer-werkplek binnen een organisatie die continu in beweging is en die je veel ruimte geeft voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit leer- werk traject start op 24 april bij een externe opleider in Rotterdam.

Op  12 december organiseren we een open avond van 18.30 tot 20.30 uur. Tijdens deze open avond vertellen we je alles over de opleiding, het vak van machinist, de selectieprocedure en de arbeidsvoorwaarden. Uiteraard kun je al je vragen stellen.


JOUW WERKDAG

Als goederentreinmachinist van Rail Force One is voor jou geen dag hetzelfde. Vandaag help je met het vervoer van auto’s vanuit Oost-Europa naar de Rotterdamse haven. In Bad Bentheim neem je de trein van een collega over. Je checkt op je tablet alle documentatie en rijdt naar Rotterdam. Deze rit duurt ongeveer 5 uur. Jij bent nog dagelijks onder de indruk dat jij zo’n locomotief kan en mag besturen en geniet van het uitzicht onderweg. Benieuwd wat je morgen weer te wachten staat!

WIE ZIJN WIJ

Rail Force One, onderdeel van Rail Innovators Group, opende in 2016 haar deuren in Nederland. Met onze moderne locomotieven en getrainde machinisten als belangrijkste assets, transporteren wij met onze goederentreinen een grote verscheidenheid aan cargo. We kunnen elke vracht aan.

Wie ben je?

WIE BEN JIJ?

  • Minimaal een mbo-3-diploma
  • Rijbewijs B
  • Veiligheidsbewust
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zelfstandig kunnen werken.

of